x

Machine Head kan ikke få nok af Danmark

Machine Head kan ikke få nok af Danmark

Kommer du ikke forbi Train i Aarhus den 19. august og fanger Machine Head på deres Killers & Kings-turné, får du en ny chance. De spiller nemlig også i Store Vega lørdag den 29. november. 

Machine Head, i dag bestående af Robert Flynn (sang, guitar), Phil Demmel (lead-guitar), Jared McEachern (bas) og Dave McClain (trommer), har domineret på metalscenen siden 1992 og blev synlige med deres debutudgivelse, "Burn My Eyes", tilbage i 1994. Bandet har gjort sig yderst bemærket med deres groove-metal, som også har været til stor inspiration for nyere metalbands.

Siden debuten har bandet udgivet syv studiealbums og arbejder i øjeblikket på at færdiggøre deres ottende udgivelse, som ifølge forsangeren Robert Flynn skulle være banebrydende for bandet: "De nye sager er blevet bedre end nogen forventede; vi har haft et gennembrud."

Machine Heads sidste album, "Unto the Locust", blæste stolen væk under GAFFAs Keld Rud, som straks kvitterede med fem stjerner: "De syv sange, der udgør albummet, er alle så stærke, at det ikke giver nogen mening at fremhæve nogle frem for andre. I mine ører lyder det som et af årets album."

Billetsalget til Vega-koncerten begynder fredag den 15. august, og billetter kan skaffes via Billetlugen.dk

Vi nupper lige "Locust" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA