Nyhed

Det synes publikum om Janelle Monáe

Vi har spurgt en stribe af gårsdagens koncertgængere i Falconer Salen om, hvad de synes om funk-androidens stort anlagte show

I aftes gav Janelle Monáe en næsten udsolgt koncert i Falconer Salen i København. Efter koncerten spurgte vi fire publikummer, hvad de syntes om showet. Læs deres svar nedenfor.

GAFFAs anmelder var begejstret for koncerten, som han tildeler fem stjerner under overskriften "Lille funk-android med højspænding i kredsløbene".

Se også masser af billeder af Janelle Monáe, der crowdsurfer under koncerten

Mie Hybschmann, 24 år, Ringsted, studerende:

Hvad synes du om koncerten?

– Det var fedt. Vanvittig god energi og mega meget power.

Hvad var højdepunktet?

– Det var sindssygt sejt, at hun lige valgte at crowdsurfe til sidst. Mega modigt gjort med sådan et forholdsvis lille publikum. Det betyder også, at man gør noget for sine fans.

Hvad var bundskraberen?

– Det var sgu lidt svært at høre, hvad hun sagde, hvilket var ærgerligt, for hun var jo mega sej ellers. Lyden i salen var det værste.

Hvad synes du om, at hun fik publikum til at sidde ned på gulvet midt i et nummer?

– Jeg har ikke så gode knæ, så jeg synes, det var lidt hårdt at sidde ned så længe. Jeg har prøvet det til koncerter før, blandt andet til Roskilde, men her gav det en supergod energi bagefter.




Lasse Lindhardt, 44 år, København, ingeniør

Hvad synes du om koncerten?

– Jeg synes, den var god. Hun er et dejligt energibundt. Hun er all over the place. Hun har en fed stemme, og bandet swingede. Det levede op til mine forventninger.

Hvad var højdepunktet?

– Det var hittene fra hendes forrige album, blandt andet Tightrope, og så da hun sang Let's Go Crazy af Prince.

Hvad var bundskraberen?

– Lidt for meget interaktion med publikum. Det var lige lidt for langtrukkent.

Hvad synes du om at hun fik publikum til at sidde ned på gulvet midt i et nummer?

- Det skal man jo. Det er jo en tilbagevendende tradition med hende. Jeg så hende også på tiøren med Prince.

Jeannie Morgan, 41 år, New York/København, projektkoordinator

Hvad synes du om koncerten?

– Hun har så meget energi og er sprællevende. Der er ikke så meget Hollywood over hende. Hun rummer masser af old-school Motown, hvilket jeg elsker ved hende. Hendes musik virker bare mere ærlig.

Hvad var højdepunktet?

– Hendes coverversioner af James Brown og især Prince, da jeg er en stor Prince-fan. Og hendes kontakt med publikum, for eksempel hendes crowdsurfing.


Hvad var bundskraberen?

– Det ved jeg ikke. Jeg synes ikke, der var noget, som var dårligt. Akustikken var knap så fed. Hun er for stort et navn til den her sal.

Hvad synes du om, at hun fik publikum til at sidde ned på gulvet midt i et nummer?

– Det var ret sjovt og humoristisk, den måde, hun legede med publikum på. Ret cool, og så kunne man pludselig se rundt i rummet.


 

Rasmus Ludvigsen, 29 år, København, vikar

Hvad synes du om koncerten?

– Jeg synes, den var fantastisk. Jeg kan godt lide, når man kan se, at de har forberedt sig, og den her var gennemforberedt. Udført med utrolig præcision. Jeg er blæst bagover igen. Jeg så hende også på Roskilde.

Hvad var højdepunktet?

– Det er virkelig svært. De havde så mange gimmicks. Jeg synger selv, og i en af de stille sange, hvor hun virkelig gav den gas, ramte det mig, at bare ikke laver nogen fejl. Jeg elsker alt det teater, der er, men det musikalske er også bare fuldstændig på plads.

Hvad var bundskraberen?

– Det var ikke rigtig noget. Hun blev revet lidt ud af den på grund af problemer med øre-monitoren, men så tog hun den af og fortsatte bare.

Hvad synes du om at hun fik publikum til at sidde ned på gulvet midt i et nummer?

- Jeg har været til en Slipknot-koncert, hvor de også gjorde det. Men der var det bare "Maggots sit down!" Her gjorde hun det som en del af en sang. Men vi sad nok ned lidt for længe. Jeg kunne se, at det blev hårdt for nogen.


ANNONCE