x

Hopsa – rapperen Hopsin opgraderer koncert

Hopsa – rapperen Hopsin opgraderer koncert

Interessen for Los Angeles-rapperen Hopsin er stigende, og grundet stor efterspørgsel flytter arrangøren nu hans koncert fra Lille Vega til Store Vega 16. oktober. Billetter købt til Lille Vega er også gældende til Store Vega, og yderligere billetter er sat i salg.

Marcus Jamal Hops, som er hans borgerlige navn, er født og opvokset i Los Angeles. I 2003 udgav han sit selvproducerede debutalbum og droppede ud af college for at forfølge drømmen om en rap-karriere. I 2007 skrev han kontrakt med Ruthless Records, men efter en del uoverensstemmelser med pladeselskabet stiftede han i 2009 sit eget label Funk Volume sammen med andre unge og håbefulde rappere.
 
I 2010 udgav han albummet "Raw", og især nummeret "Sag My Pants" vakte især opsigt på grund af rapperens diss af populære rappere som Drake, Soulja Boy, Lil Wayne og Lupe Fiasco – den slags hører sig jo til i hiphop-verdenen. Nummeret gav Hopsin hans kommercielle gennembrud, og videoen til nummeret blev en viral succes og har til dato fået over 33 millioner visninger på YouTube. Se den nedenfor.
 
Hopsin udgav sit seneste album "Knock Madness" i 2013, hvor han på nummeret "Hop Is Back" fortsætter sit diss imod kendte rappere som Kanye West og Kendrick Lamar. Når han giver koncert i Store Vega 16. oktober, bliver det altså med nyt materiale i bagagen, og arrangøren ICO lover hårdtslående rap i undergrundens tegn.
 
Find billetter til koncerten via GAFFA Live

Se musikvideoen til "Sag My Pants":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA