x

Derfor aflyser Lily Allen i Tap1

Derfor aflyser Lily Allen i Tap1

I sidste uge aflyste Lily Allen i al diskretion sin planlagte koncert i Tap1 i København 11. november. Dengang gik arrangøren Live Nation stille med dørene og udsendte ikke nogen pressemeddelelse, men GAFFA har nu fået Live Nation i tale, og de kan oplyse, at hele Lily Allens Europaturné er aflyst til efteråret.

Forklaringen er, at billetsalget til turnéen generelt er gået dårligt, og Lily Allens management har derfor valgt at aflyse hele turnéen. Live Nation Danmark fortæller dog, at billetsalget faktisk gik godt i Danmark, men det var altså ikke nok til, at touren som helhed kunne gennemføres.

Lily Allens management fortæller videre, at de håber, at kunne arrangere en "ny plan" inden længe, altså formodentlig en ny, lidt mindre anlagt turné.

Lily Allen turnerer dog stadig i USA og Canada til efteråret og kan også opleves på en række europæiske festivaler denne sommer.

GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez var ikke overvældende begejstret for Lily Allens seneste album, "Sheezus", som han tildelte to stjerner under overskriften "Spilopmagersken er tilbage med enkelte lyriske spidsfindigheder, men undervælder på det musikalske plan".

Se musikvideoen til "Sheezus": 

 

  

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA