x

Se Beyoncé synge Nancy Sinatra-klassiker

Se Beyoncé synge Nancy Sinatra-klassiker

Ægteparret, der forvandler alt, hvad de rører ved til guld, har slået pjalterne sammen på en ny verdensturne. "On the Run Tour – Beyoncé and Jay-Z" har indtaget USA og åbnede med et brag i Miami i juni, hvor de spillede hele 42 numre sammen. Den amerikanske del af turnéen er nu slut, men koncerterne kan genopleves i en ny film. Se en trailer nedenfor, hvor du blandt andet kan se Beyoncé synge Nancy Sinatras klassiker "Bang Bang".

Som en naturlig konsekvens af en fællesturne optræder Beyoncé og Jay-Z flere gange sammen på scenen med numre som "Holy Grail" og "03 Bonnie and Clyde." Beyonce, som ikke nok med at sælge plader i massevis også er blevet kåret som verdens smukkeste kvinde, gæster ægtemand og rapikon Jay-Z på scenen og eksponerer publikum for et medley af nye hits og gamle kendinge.      

For europæiske fans af vidunderparret skal der købes billet til Paris for at opleve dem på nærmeste hold. Størstedelen af koncerterne blev afholdt i USA, men de to sidste koncerter afvikles altså i Europa. Koncerterne vil finde sted den 12 og 13 september og foregå på Frankrigs nationalstadion – Stade de France.

Superparret, der sælger plader lettere, end vi klør os i næsen, giver nu anledning til begejstring hos deres fans verden over. I samarbejde med HBO udgiver de nemlig en film om deres fælleskoncerter, hvor musikalske genistreger kan opleves uden fysisk tilstedeværelse.

Se traileren for filmen nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA