x

Oplev hiphop-legenden DMX på Train

Oplev hiphop-legenden DMX på Train

DMX med det borgerlige navn Earl Simmons gæster Danmark og Train i Aarhus den 8. oktober kl 20.00. DMX, som begyndte sin karriere som beatboxer tilbage i 1988 og havde sin kommercielle storhedstid i 90'erne, er klar til at indtage Danmark i en alder af 44 år. DMX har i løbet af karrieren solgt over 30 millioner albums på verdensplan, hvilket gør ham til en af de mest sælgende hiphop-kunstnere gennem tiderne.

Han har desuden været nomineret til adskillige Grammys, MTV Music Awards og American Music Awards, men har dog kun vundet sidstnævnte en enkelt gang. DMX er samtidig den eneste hiphop-kunstner, der har opnået platin med alle sine fem første pladeudgivelser. Han er bedst kendt for numre som "X Gonna Give It To Ya" og "Party Up (Up in here)" og albummet "… And Then There Was X".

Den imponerende musikalske karriere er dog i de senere år blevet tilsmudset af adskillige lovovertrædelser. Forseelserne tæller: Besiddelse af narkotika, kørsel under alkoholpåvirkning, våbenbesiddelse, vold mod tjenestemænd og andre knap så kønne handlinger.

Lovovertrædelserne har foregået sideløbende med DMX' beundringsværdige musikkarriere og ændrer ikke på det faktum, at Danmark i DMX får besøg og forhåbentlig bliver blæst omkuld af en af de største rapartister i musikhistorien.

DMX har vristet sig fri fra lænkerne og er nu klar til Europatour til oktober.

Billetsalget starter den 20. august kl. 10.00, og billetter kan erhverves igennem billetnet og Train.dk

Hør DMX med "X Gonna Give It To Ya" i nedenstående link. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA