x

Oplev Dimitri From Paris i København

Oplev Dimitri From Paris i København

I modsætning til sit musikalske pseudonym er Dimitri From Paris oprindeligt fra Tyrkiet, men er vokset op i Frankrig, hvor han blev fanget af musikkens univers på sit værelse i forældrenes hus. Nu kommer han til Danmark.

Dmitris tidlige og energiske interesse for dj-verdenen startede hans indtog på musikbranchen. I 1996 fik han sit store internationale gennembrud, hvor albummet "Sacrebleu" blev udråbt til årets album af det britiske Mixmag Magazine. Albummet har solgt 300.000 eksemplarer på verdensplan.

Dimitri From Paris har siden gennembruddet tilegnet sig status som en af verdens førende dj's og har med remixes for navne som Björk, The Cardigans, James Brown, New Order og Quincy Jones solgt mere end 1 million albums på verdensplan. Han popularitet og anerkendelse bekræftes yderligere i det faktum, at han er blevet slået til ridder af den franske regering.

Dimitri From Paris kan ydermere bryste sig af at være Playboy-stifteren Hugh Hefners yndlings-dj, hvorfra albummet "A Night At The Playboy Mansion" udspringer.

Dimitri From Paris er felsket for at spille vidt forskelligt, når han gæster diskoteker rundt omkring i verden. Han er dog mest af alt kendt for at skabe en fest, der sætter ild i dansegulvet, og dette dansegulv har du muligheden for at stå på.

Dimitri From Paris sætter gang i festen i Store Vega den 26. september. Festen begynder klokken 20.00, og de populære danske dj's Kenneth Bager og Peter Visti varmer op til showet.

Billetsalget er i gang via Billetnet.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA