x

Se Nicki Minaj give Drake lapdance

Se Nicki Minaj give Drake lapdance

Onika Tanya Maraj, bedre kendt under sit kunstnernavn Nicki Minaj, overlader intet til tilfældighederne i sin nye musikvideo. Akkompagneret af rapperen Drake udvikler musikvideoen sig undervejs til en regulær sexdans, hvor den mandlige rapper afslutningsvis får en lapdance af Nicki Minaj. Videoen har seksuelle undertoner – ganske som sangteksten – fra start til slut med "dirty dancing", twerking og hyppige klip til bananer, som i denne sammenhæng kan give visse associationer.

Den kvindelige rapper fra Trinidad og Tabago, som er den første kunstner, der nogensinde har haft syv sange på Billboard top 100 på samme tid "twerker" sig med "Anaconda" ind i fint selskab med baldedansere som Miley Cyrus og Taylor Swift.  

Den nye single "Anaconda" har altså nu en musikvideo tilkoblet. Hvis du er interesseret i at opleve den barmfagre mørke rapper twerke med andre letpåklædte kvinder, er musikvideoen bestemt værd at se.

Sangen sampler i øvrigt Sir Mix-A-Lot hit fra 1992, "Baby Got Back", en hyldest til kvinder med store bagdele – ganske som Nicki Minajs sang er det.

Se videoen her:    


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA