x

Mastodon til Danmark

Mastodon til Danmark

Mastodon kommer til Vega. Datoen for koncerten er den 15. december, så måske du skulle overveje at gøre dine julegaveindkøb lidt tidligere i år, så du kan nå at opleve Vega vælte omkuld og komme dig igen inden jul. Det er et "på gensyn" for bandet i Vega, da de i januar 2012 optrådte og beviste, at de er ét af de bedre metalbands i nyere tid. Livekoncerten blev i øvrigt anmeldt af GAFFAs Henrik Østergaard, som gav Mastodon fire stjerner for deres optræden foran et næsten fyldt Vega.

Tidligere har bandet fyret den af på Orange Scene til Roskilde Festival i 2011, hvor koncerten blev beskrevet som en "bister omgang". Anmelder Michael Jose Gonzalez beskrev oplevelsen som "at blive blæst bagover af bandets lige dele svævende og insisterende metal". Den koncert fik ligeledes fire stjerner.

Derudover har gutterne fra Mastodon varmet op for det vel største metalband, Metallica. Det foregik nærmest som en mindre festival i Fængslet i Horsens i juni, hvor 35.000 fans fik billetter til et eksklusivt metalrock-show i selskab med toppen.

Bandet er flere gange blevet anerkendt for deres livekoncerter. Samtidig har deres sjette album "Once More 'Round The Sun" fra juni måned i år igen fået flotte anmeldelser. Albummet fik hele fem stjerner af GAFFA med udtalelsen:

"I det store hele er Once More 'Round The Sun en sand magtdemonstration af, hvordan man også kan skrue et metal-album sammen, og med den ene stærke sang efter den anden har bandet cementeret deres status som en af genrens mest interessante bannerførere."

Så gør dig klar til en vaskeægte omgang metalrock mandag den 15. december kl. 20.00 i Store Vega, København.

Billetsalget starter i morgen torsdag den 21. august. Du kan finde billetterne på Billetnet eller via Vegas hjemmeside

Du kan høre bandets seneste hitsingle, "High Road", som kan beskrives som rendyrket heavy metal i den melodiske afdeling:

  

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA