x

Premiere: Se The Asteroids Galaxy Tour i farveorgie

Premiere: Se The Asteroids Galaxy Tour i farveorgie

Siden 2008 er det gået stærkt for danske The Asteroids Galaxy Tour. Her varmede de op for den nu afdøde Amy Winehouses koncert i Vega som deres allerførste offentlige optræden – og det skulle vise sig at være trinbrættet til omfattende turnéer i hele verden. Først turnésamarbejder med Heineken, Apple og sangerinden Katy Perry, siden som hovednavn, og duoen har på den måde – sammen med udgivelsen af albummene "Fruit" (2009) og "Out of Frequency" (2012) – skabt sig et efterhånden pænt internationalt publikum.

The Asteroids Galaxy Tour består af sangerinden Mette Lindberg og musikeren og produceren Lars Iversen, og nu er de klar med musikvideoen til nummeret "My Club" fra deres tredje album, "Bring Us Together", som udkommer 15. september. Musikvideoen er en farvestrålende, tegnefilmsassocierende klip-og-klistre-sag instrueret af Ryan Staake, der stammer fra Brooklyn og blandt andet har lavet videoer fra Diplo og Major Lazer, og sangen et groovy, overvejende håndspillet midt-tempo-nummer med et karakteristisk fløjtetema og dansable beats.

I forbindelse med duoens albumudgivelse er de for en stund tilbage på dansk jord og giver derfor to koncerter til efteråret på de forholdsvis små steder Jazzhouse i København fredag den 14. november og Atlas i Aarhus lørdag den 15. november. Du kan købe billetter ved at klikke her for Jazzhouse og her for Atlas.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA