x

GAFFA udgiver bog om Nephew

GAFFA udgiver bog om Nephew

– Vi er glade for bogen, og netop kombinationen af en bog med rigtige mange unikke, sjove billeder og en fed dvd gør, at det er et ordentligt produkt, som vi mener er noget værd, siger frontmand Simon Kvamm om bogen.

Til januar udgiver GAFFA Forlag bogen "Nephew – Familie Inc.", som er en omfattende, gennemillustreret bog med tilhørende dvd. Forfatteren bag bogen, Thomas Borre, er blevet lukket helt ind i nevøernes verden, og derfra fortæller han Nephews 10 år lange historie på godt og ondt.

Bogen indeholder portrætter af de fem medlemmer, men også et utal af hidtil ukendte historier og anekdoter om bandet. Bogen suppleres af en omfattende samling af billeder, blandt andet et stort antal billeder fra da nevøerne var helt små – tjek blandt andet René i sparkedragt og seks-årige Simon Kvamm som hårdkogt gangster – men også glimt fra de helt store oplevelser på nogle af Danmarks største scener.

Ydermere udkommer bogen med en eksklusiv dvd indeholdende tre features. Den ene feature er fra Nephews koncert i KB Hallen i 2004, hvor vi kommer helt tæt på band og fans før, under og efter koncerten. Reportagen følger Nephew på tæt hold gennem en aften, som Simon Kvamm selv betegner som ”en utrolig vigtig aften for Nephew”. Den anden reportage går tæt på tilblivelsen af Nephews nyudkomne album "Interkom Kom Ind". Reportagen følger melodien "T-kryds", fra den bliver til over en kop kaffe hjemme hos Simon, til den bliver indspillet i Puk-studierne. Den sidste feature er tre live-numre fra MTV Danmarks etårs fødselsdag i 2006.

Simon Kvamm siger videre: – Vi tøvede lidt, da GAFFA Forlag kontaktede os med forslaget om at skrive en bog, men efterhånden som historierne begyndte at rulle, viste det sig , at der var rigeligt med lag i mulden.

– Thomas har helt klart været et sjette medlem af Nephew det sidste år. Da vi gik ind i projektet, besluttede vi os for, at det skulle være med hud og hår. Thomas er den eneste, der har været med på vores gårdture (Nephew i øvelejr, red.), og han har været cc på al vores mailkorrespondance.

Thomas Borre fortsætter:
– Det har været min hensigt med Nephew Familie Inc. at tegne en illustrativ zigzagtur gennem bandets mangeårige historie. Bogen zoomer ind på nogle af de begivenheder og relationer, der tilsammen har bidraget til at skabe historien om Nephew – et af Danmarks mest markante og iøjnefaldende orkestre i nyere tid. Kunstnerisk såvel som kommercielt.

– Bogen bærer i høj grad præg af, at jeg har fået lov til at komme tæt på bandet. Jeg har overværet hele processen bag tilblivelsen af deres nye plade, samtidig med jeg har haft hele deres forhistorie i bagagen.

Nephews hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA