x

Se Christian Hjelm fremføre ny sang live – og læs stort interview

Se Christian Hjelm fremføre ny sang live – og læs stort interview

I dag udgiver Christian Hjelm sit andet soloalbum, "Vaskeægte", og samtidig kan du her se ham fremføre et af de nye numre, "Tiden", live. Se sangen nedenfor.

Om "Tiden" udtaler Hjelm følgende:

– Omkvædet eksisterede i lang tid, men uden noget vers og vejen til det endelig vers var lang. Jeg følte, jeg havde regnet det ud i mit hoved, jeg kunne ligesom smage det. Løsningen var, viste det sig, at blande to melodier sammen fra to skitser, jeg havde liggende. Det gik op for mig sidste sommer, mens jeg gik rundt nede på en strand i Grækenland. Jeg fløjtede melodien sagte i min telefon og afprøvede det, da jeg kom hjem. Det virkede, og den sidste brik i puslespillet var på plads.

Christian Hjelm indledte karrieren som sanger og guitarist i for tiden pauseholdende Figurines, der udgav fire roste album fra 2003-2010. I 2012 udsendte han sit første soloalbum "Før Vi Blev Lette", som også var hans første udspil med danske tekster.

Læs et stort interview med Christian Hjelm – om blandt andet den hæsblæsende fortid med Figurines – i GAFFAs artikelsektion.

Læs GAFFAs anmeldelse af "Vaskeægte" her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA