Nyhed

Medina giver slip på ny single

Den 31-årige popsangerinde som har solgt mere end 500.000 singler udkommer i dag med ny single. Gad vide om, hun kan fortsætte de gode takter?

Vi kender hende alle for en perlerække af hits, herunder "Velkommen til Medina", "Kun for mig", "Ensom", "For Altid" – you name it. Ikke kun i Danmark har Medina slået igennem, men også rundt i Europa, og i 2013 udkom hun med albummet "You and I" i USA. Sangerindens nye single hedder "Giv Slip", og Medina løftede sløret for denne på sin Instagram- og Twitter-profil i morges (25/8, red.).

I det seneste år har sangerinden i den grad givet slip - både på sangeren Christopher og for nyligt Frederik Bagger, som er søn af designeren Erik Bagger. Medina er derfor single og nyder det i selskab med Julie Zangenberg, der er i samme situation. Der har været store forsideartikler om bruddet med fodboldspilleren og - vil nogen mene - banditten Nicklas Bendtner. De to pigers singleliv kan følges på Medinas Instagram-profil, hvor det fremgår, at weekenden mildest talt har været en "våd" omgang.

Medina har vundet utallige priser, siden hun brød igennem i 2009. Blandt andet ved MTV Music Award, Danish Music Award og ej at glemme GAFFA-Prisen. Hun vandt GAFFA-Prisen i 2010 for nummeret "Welcome to Medina". Og i fredags gav hun så koncert i Tivoli, København med Tivolis Symfoniorkester. GAFFAs Ivan Rod var med og gav en middelkarakter for præstationen med tre stjerner. Han mener, at koncerten blev for forudsigelig og skriver blandt andet: 


"At dømme efter hendes optræden i Tivoli var hun ikke nået så langt i sine overvejelser. I hvert fald havde hun ikke nået at få implementeret noget afgørende nyt." Dog kom Medina stærkt igen i den sidste del af koncerten, hvor hun med hjælp Specktors sang nummeret "Låksus". Og til sidst gav hun "Kun for mig", som faldt lige i publikums smag. Det var højdepunktet ved koncerten, mener Ivan Rod.

Om Medina kan blive ved med at trylle sine sange til hits, vil kun tiden vise. Du kan høre med på den nye single, som er på Spotify:


ANNONCE