x

Morrissey til København

Morrissey til København

Et skarpt øje på Morrisseys hjemmeside True To You viser i dag, at en række koncertdatoer er slået op for en forestående europæisk turné. Og minsandten om ikke Danmark melder sig blandt de øvrige storbyer. Falconer Salen skulle stå for skud den 9. november. Det er netop blevet bekræftet fra Morrisseys officielle Facebook-side.

Fra oktober frem til slutningen af november er Morrissey tilsyneladende på en stor turné for sit seneste album, "World Peace Is None Of Your Business". København er klemt ind mellem to svenske datoer. Se udklip her forneden:

 

Image and video hosting by TinyPic

 

2014 er bare ikke Morrisseys år. Ikke nok med at han har måttet aflyse en række koncerter på grund af sygdom, han er også blevet sagsøgt for angiveligt at have kommet med voldstrusler mod en administrator for en fanside på internettet og har set sig nødsaget til at klage over manglende opmærksomhed i forbindelse med udgivelsen af hans album "World Peace Is None Of Your Business".

Albummet var hans første i fem år og modtog fem stjerner af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen under overskriften: "Knivskarp kosmopolit excellerer efter fem års pause". Det var dog ikke nok for hans pladeselskab, som siden har droppet ham og trukket alle hans musikvideoer ned fra YouTube.

Morrissey ser dog ikke til at være typen, der lader sig slå ud, og vi venter i spænding på at få koncerten bekræftet fra dansk side også.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA