x

Se Jokeren i bar overkrop i ny musikvideo

Se Jokeren i bar overkrop i ny musikvideo

I går kunne GAFFA bringe nyheden om, at Jokeren gør comeback. I dag kan vi så præsentere rapperens nye musikvideo til nummeret "Normalt". Ligesom vi ser Burhan G og Nik & Jay i bar overkrop, så er Jokeren nu hoppet med på bølgen og viser nøgen hud frem.

Jokeren med det traditionelle danske navn Jesper Dahl rapper "Normalt" i samarbejde med sangeren Murro, som er med på omkvædet. Musikvideoen starter hårdt ud, hvor Jokeren flexer sine muskler og viser bar hud. Han er placeret centralt i billedet med en sort og dyster baggrund og giver en smagssprøve på en mørk og fræk side. Derefter skydes der over til Jokeren, som er iklædt et lækkert mørkt jakkesæt, hvor en kvinde æder ham med øjnene, mens hun går rundt om ham og masserer hans skuldre.

Som barn blev Jesper Dahl ikke ligefrem fanget af gloser og tal på skolebænken. Dermed blev han lidt af en bisse i byen Hillerød, som han er opvokset i. Dog kom han igennem skoleårerne og har opnået en HF-uddannelse. Allerede som 12-årig fandt han interesse for musikken og startede gruppen Madness for Real. Medlemmerne i bandet fulgte med Jokeren til Den Gale Pose, hvor der er blevet "spændt op til lir" siden 1998.

Raplegenden har fået os til at nynne med på linjer som "Hvor' du fra? (Hvor' du fra?) Jeg er fra havnen" og "Godt taget knægt, klap dig selv på skulderen". Generelt er han anerkendt inden for hiphop-genren, også for sin solokarriere, som begyndte i 2002, efter gruppen stoppede.

Derudover har han stillet op som dommer i programmet Talent og medvirket i Toppen af Poppen, hvor hans tidligere samlever Szhirley ligeledes deltog. Han har også været på den danske filmscene i rollen som hashbaronen Paten i Hella Joofs komedie "Fidibus" fra 2006.

Jokerens seneste album "Den Tørsige Digter" udkom i 2009 og fik fire stjerner af GAFFA. Anmeldelsen blev skrevet af Christian Grubert, som bemærkede:

"For tre et halvt år siden var jeg tættere end nogensinde på at overveje, om Jokeren mon var blevet for mæt til rap-gamet. Han lød gammel, uinspireret og uden rigtig retning. Men fra første nummer på dette hans tredje soloalbum er det tydeligt, at Jokeren har sat sig for at bevise, at han stadig er relevant."

Om Jokeren stadig kan følge rap-gamet, er ikke til at vide. Uanset hvad har han tænkt sig at fortsætte, og det er med frække undertoner. Se hans nye musikvideo nedenfor:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA