x

Lucy Love på tour i Danmark

Lucy Love på tour i Danmark

Lucy Love er efterhånden kommet på mange hiphop-fans' læber. Hun brød igennem i 2009 med sit debutalbum, hvor hun forinden har spillet undergrundsfester og rave i København, frem til ep'en Lucy Love og Roskilde Festivalen 2008.

I et interview med hende siger GAFFAs Simon Christensen:

"Hendes stil er skrællet, og hun har en potent skarp cockney-accent, der på pladen konstant skifter tempo, men alligevel er hun ikke ren britisk grime. Hun er mest af alt sin egen."

Om sin egen musikalske baggrund udtaler Lucy Love:

"Jeg startede med at synge soul-inspirerede ting, og det er temmelig langt fra det, jeg laver nu. Det havde ikke noget med de elektroniske klub-genrer at gøre som drum'n'bass og grime. Det var først, da jeg fik nogle dj-venner, at jeg blev introduceret til de nye genrer. Jeg droppede helt at synge, da jeg opdagede grime, men det er først for tre år siden, at jeg ditchede soul og almindeligt hiphop og gik over til grime."

Specielt nummeret "Daddy Was a DJ" fra debutalbummet gav genlyd hos publikum. Debutalbummet fra 2009 med titlen "Superbillion" blev skamrost af anmelderne. Hun fik overrakt prisen P3 Eksperimentet og GAFFA gav hende fem flotte stjerner for albummet. Den danske grime-rapper fik ordene: "Stil- og selvsikker" og "imponerende" med på vejen.

Senest spillede Lucy Love på Danmarks Grimmeste Festival og NorthSide Festival i Aarhus efter en pause fra karrieren, som desværre indebar nogle hårde år for rapperen, der blev ramt af depression. Det seneste album fra 2013 "Desperate Days Of Dynamite" vil være med på den kommende turné, som er blevet indspillet, mens Lucy Love havde sin hårde periode, hvilket også afspejles i titlen.

Nu er hun tilbage for fuld skrue på scenen og har spillet på en del festivaler denne sommer. På Danmarks Grimmeste Festival, som foregik i starten af august, fik hun endnu en gang bevist sit musiktalent til næsten topkarakter på fem stjerner af GAFFA.

Lucy Loves efterårsturné kan ses live i Danmark på følgende datoer og steder:

24/10: Gimle, Roskilde

25/10: Forbrændingen, Albertslund

30/10: Posten, Odense

31/10: Bygningen, Vejle

1/11: Train, Århus

6/11: Pitstop, Kolding

7/11: Vershuset, Næstved

8/11: Pumpehuset, Købehavn

15/11: Sønderborghus, Sønderborg

Du kan høre et af de største hits fra Lucy Love i musikvideoen "Poison" her:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA