x

Suicidal Tendencies-bassist død

Suicidal Tendencies-bassist død

Suicidal Tendencies, som er et punk/heavy metal-band fra USA, har mistet et stort aktiv og en endnu større personlighed i tabet af Tim Williams. Den pludselige nyhed blev offentliggjort på bandets facebookside, hvor de skriver følgende:

"Det er i dyb sorg, at vi bliver nødt til at offentliggøre, at bassist Tim "Rawbiz" Williams er død. Tim spillede bas for Suicidal Tendencies i næsten fire år, indtil for nylig. Tim var et monster på en bas og løb rundt på scenen, i pitten og gav alt hvad han havde, selv imens hans krop ikke havde det godt. Vi vil altid huske ham og værdsætte alle de rare ord fra dem, der blev rørt af hans bas og hans personlighed."

Tim Williams blev født i Texarkana, Texas, og opvoksede i Milwaukee, Wisconsin. Rawbiz begyndte at spille trommer som femårig, men skiftede trommesættet ud med bassen, da han rundede 12. Han startede sit eget produktionsselskab Rawbiznes Entertainment i år 2000.

Som anerkendt bassist, trommeslager og producer har Rawbiz arbejdet sammen med kunstnere som Toni Braxton, Boyz II men, Keyshia Cole, Young Jeezy, Omarion, Angie Stone og J. Moss, for at nævne nogle få.

Tim Williams' præcise alder er ukendt, men han blev omkring 30 år gammel.

Se Tim "Rawbiz" Williams med hans elskede instrument herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA