x

Videonyhed: Rasmus Walter fejrer kærligheden - i kyllingekostume

Videonyhed: Rasmus Walter fejrer kærligheden - i kyllingekostume

Rasmus Walter holder fat i det danske sprog på sit kommende tredje album, der er sat til at udkomme i oktober. Du kan her forneden se musikvideoen til den første single fra udspillet, "Verden i Stå".

Walter kan prale af at have en Oscar-vinder som instruktør for videoen. Den er nemlig - som altid - instrueret af hans bror Anders Walter, der tidligere i år modtog en Oscar for bedste kortfilm. 

Billedsiden kan også beskrives som frit hoppende lystig. Her har en smilende Rasmus Walter nemlig trukket i et stor kyllingekostume. En slags Chicken Nugget superhelt?

Det er en anden tilgangsvinkel, Walter har fundet i singlen. Han har ofte tekstmæssigt beskæftiget sig med afskeden, men denne gang er det omvendt. Han fortæller: "I denne sang fejrer jeg kærligheden og mødet - frem for afskeden - som jeg efterhånden har skrevet så mange sange om, udtaler Rasmus Walter.

Rasmus Walters sidste album, "Lige Her, Lige Nu", udkom sidste år og bød blandt andet på hitsinglen "Endeløst". Albummet var da også radiovenligt, som GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen konkluderede i sin anmeldelse med ordene: "Albummet byder på gedigen og radioegnet poprock."

Du kan se "Verden i Stå" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA