x

Se Lukas Graham på hospitalet

Se Lukas Graham på hospitalet

Hele sommeren har danskerne sunget med på Hedegaards "Happy Home" feat. Lukas Graham. Nu er det dog ikke kun herhjemme, at vi synger "… Cause we gotta lot of love and a happy home", fordi vores nabolande har så småt også fået den rørende sangs toner på hjernen. I den anledning kommer nu i dag endelig en musikvideo til storhittet i hele Skandinavien, som du kan se her forneden.

"Det her er vores historie. Denne sang er en blanding af både Lukas' og min fortælling. Vores liv. Så vi har mange følelser i denne sang. Derfor var det en svær opgave at skabe videoen til nummeret. Men Martin Werner fik på en stærk og kraftfuld måde skabt nogle billeder, der rammer sangens kerne. At du kan overleve alt muligt kaos i dit liv, når bare du har sted at kalde hjem. Det kan på papiret lyde som en kliché. Men det lykkedes Martin at finde den rigtige balance", fortæller Hedegaard om musikvideoen.

Hedegaard og Lukas Graham har skabt et visuelt værk til sangen sammen med den internationalt anerkendte og prisvindende instruktør, Martin Werner.

"Happy Home" har været et af sommerens største hits. Den nærmer sig svimlende 20 millioner streams i Skandinavien, hvilket ud over en svensk guldplade også har resulteret i 3 x platin i Danmark og 2 x platin i Norge.

Om Hedegaard kan gentage successen kommer på prøve, når han den 15. september udsender sin næste single, "Make You Proud". 

Se "Happy Home" her:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA