x

Se The Weeknd omringet af damer i ny musikvideo

Se The Weeknd omringet af damer i ny musikvideo

Abel Tesfaye, bedre kendt som The Weeknd, præsenterer endnu engang en musikvideo, hvor han er i selskab med letpåklædte damer. Denne gang slentrer han ned ad Torontos gader i slowmotion. Se videoen nederst på siden.

Den canadiske r&b-sanger, som er kendt for sin melankolske stil og tunge beats, vælter sig altså i letpåklædte kvinder i sin nye musikvideo. Ovenstående er efterhånden, hvad man forventer af en The Weeknd-musikvideo.

Canadierens debutalbum overbeviste dog ikke helt GAFFAs anmelder Rune Schlosser, der ellers betragtede albummet "Kiss Land" som et af årets absolut mest ventede album. Han kvitterede med tre stjerner og skrev dog: "Canadierens stemme er der nu stadig ingen, der kan sætte en finger på, hvor overlegen falsetvokal og r&b-fraseringer skaber glæde på især The Town og titelnummeret Kiss Land, hvor tunge beats, to-delte opbygninger og vellykkede modsætninger får tingene til at nå samme høje niveau, der også tidligere har været kendetegnende for ham." 

Sangeren med den palmelignende frisure tager snart på "King Of The Fall"-tour i USA, akkompagneret af Schoolboy Q og Jhene Aiko.

Tourplanen ser således ud:

09-19 Brooklyn, NY - Barclays Center

09-21 Toronto, Ontario - Molson Canadian Amphitheatre

10-09 Los Angeles, CA - Hollywood Bowl

10-10 San Francisco, CA - Bill Graham Civic Auditorium

Se den nye musikvideo her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA