x

Norsk stjerneskud gæster Danmark

Norsk stjerneskud gæster Danmark

Det norske stjerneskud Emilie Nicolas gæster Danmark til oktober, hvor hun giver hele tre koncerter. Det drejer sig om Jazzhouse i København den 16. oktober, Radar i Aarhus den 17. oktober og Kulturmaskinen i Odense den 18. oktober. 

Den 29. september udkommer Emilie Nicolas debutalbum, "Like I'm A Warrior", hvorpå hendes store live-hit "Grown Up" også er at finde. 

Det hele startede i foråret 2013, da den 26-årige jazzsangerinde-studerende lagde en håndfuld egen-producerede sange på Soundcloud. Med lidt baggrundsinformation og kun et enkelt foto til at spore kunstneren, spredtes rygtet hurtigt om et nyt, særegent talent.

Emilie fremmaner et helt specielt univers med sin unikke stemme og tilstedeværelse, noget som giver musikken et dybt, personligt udtryk. Hendes musikalske udtryk er blevet rost for at være bemærkelsesværdigt perfektioneret for hendes alder og hendes evner som sangskriver og performer får den internationale musikbranche til at spidse ører. Hun var blandt andet at finde på årets Roskilde Festival, hvor hun gav koncert på Rising Scenen. 

GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt var at finde blandt publikum, og han fik en pause fra boombox-larmen på campingpladsen, som han beskrev: "En lise for sjælen midt i boombox-infernoet." Han kvitterede med fire stjerner og skrev: "Vi skulle lige lande, og det gjorde vi så med den rolige "Grown Up". Et fornemt punktum for en overvejende flot koncert med en lovende kunstner, vi forhåbentlig kommer til at høre meget mere til på disse kanter."

Det gør vi bestemt til oktober. Billetter er i salg og kan skaffes via Billetlugen.dk


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA