x

Ozzy og Metallica til Hultsfred?

Ozzy og Metallica til Hultsfred?

Den svenske rockfestival Hultsfred afslører 22. januar en række af navnene til sommerens festival. Og skal man tro den svenske avis Aftonbladet, så vil man kunne finde både Ozzy Osbourne (billedet) og Metallica blandt årets hovednavne.

Ozzy arbejder i øjeblikket på to forskellige plader. Den ene er en soloplade indspillet sammen med Mike Bordin, Rob "Blasko" Nicholson og Zakk Wylde, der udsendes til foråret. Den anden er soundtracket til en kommende musical om den kontroversielle russiske mystiker Grigori Rasputin, der forhåbentlig skal sættes op i år på Broadway.

I et interview i december måned afslørede Sharon Osbourne desuden, at hendes mand var ved at forberede sig på at skulle på turné til april.

Metallica har allerede skrevet 25 sange til deres kommende album, som de påbegynder indspilninger til her i januar måned, så de er også på vej med nyt materiale.

Avisen kunne dog ikke få en bekræftigelse fra festivalledelsen. Men kan de fra Hultsfreds side præsentere de to navne som hovednavne til festivalen, der afvikles i dagene 14.-16. juni, må man formode, at det vil sætte gang i en hel del rygter omkring en optræden på vores egen Roskilde Festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA