x

Nelson Can klar med debutalbum – hør ny single

Nelson Can klar med debutalbum – hør ny single

Rocktrioen Nelson Can udgiver 15. september deres debutalbum, "Now is Your Time to Deliver", som de har crowdfundet, det vil sige, at de har fået deres fans til at finansiere udgivelsen. Albummet kommer efter to ep'er i henholdsvis 2012 og 2014 og to singler i 2013, og du kan nu høre og gratis downloade singleforløberen "Talk About It" nedenfor.

Nelson Can drager snart på Danmarksturné med et andet ungt dansk band, Lovespeed, og i den forbindelse har vi spurgt Nelson Can-bassist Signe SigneSigne (til højre på billedet) om, hvad vi kan forvente:

Hvordan er det gået i øveren?

– Nogle øvere er superproduktive, nogle ender i øl, og andre ender med jam, og at vi allerede er i gang med at skrive flere nye numre. Det skifter lidt. Det er rart, at det ikke altid er det samme. Man skal også huske at have det sjovt med den musik, man laver, og de folk, man laver den med. De sidste par uger her op til turnéen har vi dog øvet rimelig intensivt, så vi er sikre på, at vi er helt klar til at indtage det ganske danske land.

Hvad kan vi forvente af koncerterne?

– Der vil selvfølgelig være en masse numre fra vores nye album, men som altid laver vi ny sætliste til hver koncert, så der kommer ikke til at være to ens koncerter undervejs. Det må ikke blive for rutine-præget. Vi har opgraderet vores gear en del over det sidste halve år, så det kommer til at blive bedre og vildere end nogensinde før.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

– Vores ritual, inden vi går på scenen, er nok ikke det mest rockstar-agtige… Af en eller anden grund er det blevet til, at vi hopper "10, 20, 30…", lige inden vi går på scenen. Ligesom når man var på stranden, da man var lille og gjorde sig klar til det store kolde gys.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– På vores forplejningsliste står der som regel ikke andet end vegetarmad og en sixpack alkoholfri øl. Vi er ikke vegetarer, og vi drikker gerne alkohol, så det kan måske virke lidt fjollet, men vi har bare fået for meget pasta med flødesauce og bacon, så det er en måde at sikre os, at maden er god. De alkoholfri øl er, fordi man sagtens kan have lyst til en øl uden at blive fuld, for eksempel hvis man skal op og spille to koncerter næste dag, eller har trukket det korsteste strå og er den, der skal køre hjem.

Hvad hører I i turbussen?

– Vi ender tit med at høre radio, fordi vi ikke kan blive enige om, hvad vi skal høre, men ellers hører vi gerne Billy Idol, The Doors, Pink Floyd,  ZZ Top og andet ældre rock, når vi kører rundt i The Nelson Van…

Tourdatoerne er som følger:
13. sept.: Fermaten, Herning
18. sept.: Posten, Odense
19. sept.: Forbrændingen, Albertslund
20. sept.: Toldkammeret, Helsingør
25. sept.: Godset, Kolding
26. sept.: Ungdommens Hus, Fredericia
27. sept.: Tobaksgaarden, Assens
2. okt.: Studenternes Hus, Aarhus
3. okt.: Bygningen, Vejle
4. okt.: Pumpehuset, København

Find billetter via GAFFA Live samt de respektive spillesteders hjemmesider.

Hør og download Nelson Cans nye single, "Talk About It":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA