x

Survivor-sanger død

Survivor-sanger død

Jimi Jamison, sanger i det amerikanske rockband Survivor, er død af et hjerteanfald, 63 år gammel, skriver det amerikanske site TMZ. Gruppen har bekræftet dødsfaldet på Facebook og Twitter.

Survivor er mest kendt for sangen "Eye of the Tiger" fra Sylvester Stallone-filmen "Rocky III" fra 1982. På dette tidspunkt hed Survivors sanger David Bickler, men han måtte forlade bandet kort efter grundet bylder på stemmebåndet. I stedet blev Jamison, tidligere sanger i det nyligt opløste band Cobra, vokalist i Survivor, og med ham fik bandet amerikanske top 10-hits som "High on You", "Is this Love" og "Burning Heart" fra filmen "Rocky IV". Jamison nåede at udgive tre album med gruppen, inden den gik i opløsning i 1989. 

Herefter indledte Jimi Jamison en solokarriere, der blandt andet bød på sangen "I'm Always Here", som blev kendt som temasang til serien "Baywatch".

Survivor blev i 1993 gendannet med David Bickler som sanger, men sideløbende optrådte Jamison også under navnet Survivor, hvilket gav anledning til en retssag mellem sangeren og hans gamle gruppe. Retssagen endte med, at Survivors guitarist Frankie Sullivan vandt retten til navnet Survivor. Siden blev parterne gode venner igen, og i 2000 erstattede Jamison Bickler som sanger i Survivor. Han forlod gruppen i 2006, men vendte tilbage til den i 2011. I 2013 kom også David Bickler atter med i Survivor, og siden optrådte bandet med begge forsangere.

Se Survivor med musikvideoen til "Burning Heart":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA