x

will.i.am arbejder på Michael Jacksons comeback-album

will.i.am arbejder på Michael Jacksons comeback-album

will.i.am var allestedsnærværende som producer i 2006, hvor han bl.a. stod bag Justin Timberlake, Fergie, Snoop Dogg og Nas. Han har netop har modtaget en Grammy-nominering som årets producer.

Nu er Black Eyed Peas' frontfigur så involveret i Michael Jacksons comeback-album, der ifølge rapporter udkommer i slutningen af 2007 på det Bahrain-baserede pladeselskab Two Seas Records. Vi krydser fingre for, at det holder stik.

Til Billboard siger will.i.am, at han har snakket og brainstormet en masse med Jackson via telefon. Deres samtaler har ud over musik handlet om hvordan Jackson kan udnytte ny teknologi og Internettet til sin fordel i forbindelse med udgivelsen.

Det primære har dog været overvejelser om hvilken retning musikken skal have:

"Man, he still sings like a bird. He could go anywhere. I think we have a real opportunity to do something here. It's either gonna be really big or nobody's gonna care. Ain't no middle ground on this one.", udtaler will.i.am således.

Hvor stor will.i.ams rolle i projektet bliver, meldes der ikke om, men det er tidligere rapporteret, at Jacksons legendariske producer Teddy Riley også er involveret, mens samarbejder med rapperen Akon og r&b-sangeren Chris Brown også forlyder at være en del af planen for at genrejse The King of Pop.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA