x

Se den 8-årige ukronede Sia-dronning synge a cappella

Se den 8-årige ukronede Sia-dronning synge a cappella

Nummeret "Chandelier" er lavet af den australske sangerinde Sia, men i videoen hvor den 8-årige Sydney Halk giver sin version af nummeret, bliver man i tvivl om ophavsmanden. Det skrev GAFFA den 29. august, hvor videoen også kunne opleves.

Nyheden er nået ud til mere end 300.000 personer bare på Facebook, og på YouTube er antal visninger steget fra 40.000 til mere end 80.000, efter at vi bragte nyheden.

Ikke nok er videoen populær, den har også skabt debat og tvivl om, hvorvidt pigens stemme er auto-tuned og redigeret. Thomas Barsø, som er dansker og producer har lavet videoen med hende i sit eget studie. I opslaget på GAFFAs Facebook-side skriver han: 

"Mange tak GAFFA for jeres fede artikel om vores lille (STORE!) stjerne! I siger bare til, hvis I vil have hende ind og synge den for jer live og bevise til alle dem, der er hurtigt ude med 'autotune-riven', at hun lyder saadan her 100% naturligt! Og en duet med Sia ville i den grad være en god ide…selvom jeg nu nok tror, Sia ville "ryste lidt i bukserne" over at bliver "upstaged" af en 8 årig….vi vil meget gerne sende jer Sydneys første single, når den kommer ud om et par uger! Endnu engang tak og rigtig god weekend allesammen!"

Debatten buldrer dog til stadighed efter kommentaren fra producerens egen mund. GAFFA har kigget i arkiverne og fundet flere videoer på YouTube, hvor Sydney Halk synger uden for et studie. Blandt andet foran et juletræ, hvor hun synger en Disney-julesang. Ligeledes har vi fundet videoen, hvor hun synger "Over The Rainbow" til et bryllup. Du kan selv vurdere, om pigen har naturtalent i videoerne herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA