x

The Cabin Project giver ekstrakoncert efter anmelderroser

The Cabin Project giver ekstrakoncert efter anmelderroser

The Cabin Project har fået anmelderne op af stolene med en succesfuld start. To af Danmarks dygtigste sangerinder og sangskriver, Kira Skov og Marie Fisker, lægger vokal og guitar til bandet og har potentialet til at bære bandet langt, siger GAFFAs Ivan Rod, som anmeldte albummet.

Han kvitterede med seks stjerner, med andre ord topkarakter og udtrykte sin begejstring således: 

"Kira Skov og Marie Fisker – og deres medansvarlige – er simpelthen et projekt, der er så godt, at jeg vil hævde, at dets første album er noget af det bedste, der endnu i dette årti er udkommet i Danmark. Jeg er overbevist om, at man stadig om ti år vil fremhæve projektets album, når man skal tale om væsentlige udgivelser i 10'erne."

Ud over de to sangerinder er der to mandlige bandmedlemmer, som består af talenterne Oliver Hoiness (guitar, tangenter) og Ned Ferm (tangenter, fløjte og saxofon, i midten på billedet).

Aarhus Festuge er i fuld gang med festlighederne, og tirsdag aften gæstede bandet Aarhus Teater med en udsolgt koncert. De heldige, der fik billetter, kunne opleve en "skyggefuldt og storslået" optræden, ifølge GAFFAs Michael Jose Gonzalez, som også havde fået tilluret sig en plads i salen. Koncerten fik fem stjerner og rosende ord med på vejen:

"Det er et skyggefuldt og mørkrandet univers, vi befinder os i, i de to sangerinders hytte i skoven. Men det er også en univers, der i aften emmer af sjæl og nerve. Sammen med Mark Howard og deres to musikalske kumpaner har de to sangerinder skabt noget storslået og rørende, og det er en stor oplevelse af se det blive vakt til live," siger Michael Jose Gonzalez. 

Netop nu er The Cabin Projekt på en mindre turné, hvor de også spiller uden for landets grænser, i Tyskland, Holland og Belgien. Den 11. september giver de koncert på Københavns Jazzhouse, men den er desværre udsolgt, måske grundet den forrygende anmeldelser, hvor mange andre medier er tilsvarende positive. Heldigvis er det blevet besluttet at lave en ekstrakoncert den 12. september samme sted. På turnéen kan du i øvrigt opleve producerlegenden Mark Howard (Bob Dylan, Towm Waits, Neil Young, U2 m.fl.), som befinder sig ved lydpulten og styrer slagets lydmæssige gang. Du kan købe billetterne til ekstrakoncerten ved at klikke her.

Se musikvideoen med bandets førstesingle "Come Rain" her: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA