x

Se hvilke musiknavne, der kommer i Guinness Rekordbog

Se hvilke musiknavne, der kommer i Guinness Rekordbog

Navne som Miley Cyrus, One Direction, Eminem, Katy Perry, Metallica og Shakira er alle en del af de nye tilføjelser i årets Guinness Rekordbog. Men hvilke rekorder er de med til at slå?

Metallica er det første og eneste band, der nogensinde har optrådt med koncerter i alle syv verdensdele på jordkloden. Det gjorde de blot på ét år inklusive deres "Freeze 'Em All" show i Antarktis sidste år i december, skriver sitet billboard.com.

Forsanger og guitarist James Hetfield fra Metallica siger: "Syv kontinenter på ét år med Antarktis som vores livs koncert."

Sangerinden Miley Cyrus, som er blevet populær for mere end musik, har slået rekord i at være den "mest søgte popstjerne på internettet". Det har været et stort år for den unge amerikanske popstjerne. For ud over at slå en rekord har hun udbredt fænomenet twerking, da hun optrådte ved årets VMA og blev kendt for sin letpåklædte musikvideo "Wrecking Ball".

One Direction er blevet kåret til de første kunstnere, som er røget ind som nummer et på hitlisten Billboard med deres tre første albums. Det drejer sig om albummene "Midtnight Memories", "Up All Night" and "Take Me Home". På trods af GAFFA og GAFFAs læseres middelmådige karakterer for udgivelserne har drengene altså formået at slå rekord.

Shakira er den "Mest-likede-person på Facebook", en titel som hun stjal fra sidste års vinder Rhianna. Dermed blev hun den første, der har fået 100 millioner likes på Facebook.

Katy Perry løber med sejren på Twitter og har fået flest følgere her med 52.463.838 styk ved bogens deadline. Rapperen Eminem slår rekorden i at rappe flest ord i nummeret "Rap God", som indeholder 1.560 ord på bare seks minutter og fire sekunder. Mon han har kunnet nå at trække vejret i sangen?

Bedøm selv, om du kan følge med og hør nummeret "Rap God" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA