x

Hvem topper den danske hitliste?

Hvem topper den danske hitliste?

Det er fredag og dermed dagen for offentliggørelsen af de danske hitlister, og vanen tro kigger vi nærmere på toppen og ugens nyheder. I denne uge har vi to nyheder på albumhitlistens to øverste pladser, nemlig Tina Dickow, der går ind som nummer 1 med sit nye album, "Whispers", efterfulgt af det amerikanske popfænomen Ariana Grande (billedet), der debuterer på en andenplads med sit andet album, "My Everything". Hitlisteveteranen Rasmus Seebach ligger nummer tre med "Ingen Kan Love Dig I Morgen".

Christian Hjelm er ny på en syvendeplads med sit andet soloalbum, "Vaskeægte", mens Sebastian går ind som nummer 10 med "Hodja fra Pjort – Sangene" fra musicalen af samme navn. Det progressive svenske metalband Opeth debuterer som nummer 13 med "Pale Communion", et album, som i øvrigt fik hele seks stjerner af GAFFAs anmelder Keld Rud. Den britiske rockduo Royal Blood går ind med deres selvbetitlede debutalbum på en 18. plads – et album, som i øvrigt topper den engelske hitliste i denne uge – og Sinéad O'Connor siger "I'm Not Bossy, I'm the Boss" som en nyhed på 28. pladsen

Tracklisten har en nyhed i toppen, nemlig Medina og hendes nye single "Giv Slip", og på streaminghitlisten finder vi en anden nyhed, Djämes Braun og "Fugle". Den mest spillede sang på de danske radiostationer er Lukas Grahams "Mama Said".

Se alle ugens hitlister her.

Se musikvideoen til Ariana Grandes "Problem" feautring Iggy Azalea: 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA