x

Gratis gadefest med Klumben og Raske Penge

Gratis gadefest med Klumben og Raske Penge

Det anmelderroste dancehall-makkerpar Klumben & Raske Penge er klar til at indtage området Forbrændingen i Albertslund i morgen lørdag den 6. september, og koncerten er ganske gratis. Klumben og Raske Penge har rejst land og rige rundt og spiller ofte udsolgte koncerter. Det er der en grund til. I 2012 modtog de nemlig anmelderprisen Steppeulven for årets Bedste Danske Livenavn. Denne gang er planen, at makkerparret skal tænde ild i gaderne og for alvor sparke Vestegnens Kulturuge i gang.

Forbrændingens kunstneriske leder Jeppe Skold sige følgende om arrangementet: "Vi har ligget søvnløse over ikke at kunne give den her koncert gratis til folk. Denne koncert har i virkeligheden hele tiden burdet være en kæmpe gadefest. Nu har vi fået muligheden for at gøre den til det – og den har vi grebet."

Rasmus Poulsen, bedre kendt under kunstnernavnet Raske Penge, tilføjer: "Glæder mig helt vildt til at spille på Forbrændingen lørdag. Albertslund er altid for sygt – og at Forbrændingen kører så god stil at gøre koncerten udendørs og gratis – det er jo for fedt!"

Der er altså lagt op til den helt store fest og den perfekte start på Vestegnens Kulturuge. Oprindeligt kostede billetterne 120 kroner, og arrangementet skulle have foregået indendørs, men det er til alles glæde blevet lavet om i sidste øjeblik.

Klumben og Raske Penge og deres band 80'erne vil nu være en del af udendørskoncerten, som også byder på navne som Franka, Kvindebandet, Skurk og Oliver Lübbert.

Skulle man have købt billet til indendørskoncerten, bliver pengene refunderet, så man ligesom resten af Albertslund og omegn kan nyde koncerten ganske gratis.

Klumben og Raske Penge indtager scenen på Forbrændingen klokken 21.30 med rytmer, du næppe kan lade være med at danse til.  

Hør Klumben og Raske Penge med "Rundt" herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA