x

Se Mac DeMarcos klokkeværk i ny musikvideo

Se Mac DeMarcos klokkeværk i ny musikvideo

Sanger og sangskriver Mac DeMarco er øjensynligt stolt af sine ædlere dele, så stolt at han uden skam viser sine bordtennisbolde for åben skærm. Efterhånden er nøgenhed blevet vejen til omtale og succes i musikbranchen, men DeMarco bevæger sig i Montrealbandet TOPS' nye video "Way To Be loved" et stykke over de flestes grænser.

Kameraet bevæger sig forbi DeMarcos to livgivere i et splitsekund, som dog ikke er til at tage fejl af. Hvorvidt blottelsen er et skrig efter opmærksomhed eller bunder i en reel lyst til at være nøgen for offentligheden, er ikke til at sige. DeMarco kan også andet end at være nøgen, han har nemlig udgivet de tre studiealbum "Ying Yang" i 2010 (i front for projektet Makeout Videotape), "2" i 2012 og "Salad Days" i 2014. I august gav han en koncert i Pumpehuset, som GAFFAs anmelder Anine Fuglesang tildelte fire stjerner under overskriften "En kæk Mac DeMarco charmerede Pumpehuset og forvandlede en grå og trist mandag til en underholdende fest". Læs anmeldelsen her.

Hvis du hverken er bly, kysk, skamfuld, frygtsom, genert, forlegen eller bange for testikler, så kan du se videoen på eget ansvar herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA