x

Bliv Snapchat-ven med Nik & Jay – og støt Røde Kors

Bliv Snapchat-ven med Nik & Jay – og støt Røde Kors

Som en del af årets Røde Kors-indsamling kan helt almindelig danskere i denne uge og frem til onsdag den 10. september følge med i, hvad to af Danmarks største popikoner laver i deres dagligdag. De vil nemlig administrere Røde Kors' Snapchat-konto og dele alt med deres nye snap-venner i op til ti sekunder ad gangen.

Ovenstående event er en del af et større udspil fra Røde Kors, der ved dette års indsamling har valgt at følge tidens trends og fokusere på mulighederne i mobile indsamlingsmetoder. Af netop denne grund er det verdensomspændende fænomen Snapchat blevet en del af Røde Kors' kampagne frem mod indsamlingsdagen den 5. oktober.

Den digitale og mobile tilgang til indsamlingen har ydermere åbnet for muligheden for, at man foruden at kaste mønter i den gammeldags indsamlingsbøsse nu kan donere penge digitalt gennem en Røde Kors-app.

Nik & Jay har ifølge Røde Kors ønsket at være en del af kampagnen, fordi der lige nu er et presserende behov for hjælp ude i den store verden. Stridighederne i Irak og Ebola-virussen i Vestafrika er bare nogle af de områder, der har brug for hjælp, og netop dette forsøger Røde Kors og Nik & Jay at støtte op om.

Allerede nu kan man tilføje "rodekorsdk" til sine snapchatkontakter og få direkte kontakt til rapduoen.

Hør Nik & Jay med nummeret "United" herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA