x

Se NovemberDecembers nye eventyrlige animationsvideo

Se NovemberDecembers nye eventyrlige animationsvideo

Aarhus-drengene fra NovemberDecember har netop offentliggjort deres nye animerede og eventyrlige musikvideo og drager inden længe af sted på turne i Danmark. "Battlefields" får altså nu følgeskab af et animeret eventyr, der byder på rustne robotter, svæveture gennem nordlys og stormvejr til søs i bedste "Cast Away"-stil. Videoen kan ses nederst på siden.

Animator Michael Fuglsang står bag videoen, der er opstået ud fra ideen om at hive bandets lyd og tekstunivers ind i rammerne fra et klassisk platformspil, som vi kender det fra diverse spilkonsoller. Om videoen udtaler bandet: "Vi elsker de gamle platformspil og den måde, hvor man nærmest opbygger empati for den lille figur på skærmen, når man har spillet længe nok. Det er den følelse, vi håber, at vores robotven fremkalder, når han kæmper sig tværs over kontinenterne."

"Battlefields", der bærer undertitlen "The Growing Up And The Tearing Apart", findes på bandets debutalbum "From The Swing Into The Deep", som udkom tidligere på året. Debutalbummet blev af GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez kvitteret for med fire stjerner og fik følgende ord med på vejen: "Bandets lyd og udtryk er meget autentisk klingende, og der er rigeligt med iørefaldende melodier at lade sig rive med af, og med den akustiske guitar helt fremme i lydbilledet er det lige, så de små hår rejser sig, og når de så skruer op for gassen som i'The Fountain', er det slet ikke til at stå for."

Udover offentliggørelsen af den nytænkende musikvideo er bandet højaktuelle, da de inden længe drager på Danmarksturné.

NovemberDecembers turnéplan ser således ud: 

12. september: Vejle, Bygningen

13. september: Aalborg, Studenterhuset

19. september: Odense, Dexter

20. september: Aarhus, Fatter Eskil

26. september: København, Jazzhouse

Du kan se den nye musikvideo herunder: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA