x

Mike Myers skal spille Keith Moon

Mike Myers skal spille Keith Moon

Noget kunne tyde på, at den helt store filmtrend i disse dage er at lave film om afdøde musikere. Vi har allerede set filmene om Johnny Cash og Ray Charles, Spike Lee skal snart lave en film om James Brown, og nu kommer der en film om Keith Moon.

Moon var kun 17, da han i 1964 kom med i The Who, og spillede trommer på en lang række klassiske plader med bandet inklusive "Who Are You", der blev hans sidste. Pladen udkom i august 1978, og mindre end en måned senere døde Moon af en overdosis.

Det bliver den canadiske skuespiller Mike Myers (Wayne's World, Austin Powers), der skal spille trommeslageren, der var kendt for sin kaotiske spillespil og ikke mindre kaotiske liv. I følge websiden Gigwise var det Roger Daltrey, der er producent på filmen, der valgte Myers til rollen.

Det forventes dog først at filmen får premiere i 2009, så der vides endnu ikke så meget om filmen andet end, at arbejdstitlen lige nu er "See Me Feel Me: Keith Moon Naked For Your Pleasure". Der går dog rygter om, at Roger Daltrey og Pete Townshend skal spilles af henholdsvis Ewan McGregor og Tim Roth.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA