x

Derfor er Tina Dickow fræk på forsiden af GAFFA

Derfor er Tina Dickow fræk på forsiden af GAFFA

I denne måned bringer GAFFA et stort interview med Tina Dickow i anledning af hendes nye album, "Whispers". På forsiden af GAFFA september optræder Tina Dickow usædvanligt letpåklædt og frækt, og det er helt igennem hendes egen idé. Dickow sendte selv billedet, som er taget af hendes mand, Helgi Jonsson, til GAFFA, og hun fortæller følgende om sine tanker om fotoet:

– At komme med mit eget forslag til GAFFA-forsiden var fordi, jeg syntes, I skulle have et bud med lidt kant. Ellers ville I sikkert have foreslået en meget pæn forside, for jeg bliver jo altid fremstillet som den pæne pige. Langt pænere end jeg nogensinde har set mig selv. Så det er jo et godt eksempel på, at når man tager kontrol, så kan man bedre ramme sin egen tone.

Hvad er historien bag forsidebilledet? 

– Der er ingen vild historie: jeg var lige kommet af scenen i Aalborgs nye musikhus og smed mig på et tæppe backstage, hvilket Helgi så tog et par billeder af. På den seneste turné havde jeg en ret besværlig kjole på, og hver gang jeg ikke var på scenen, tog jeg den af og rendte rundt i hullede nylonstrømper, amme-bh og hvad jeg nu lige kunne smide på udover. Så skuddet er så naturligt og ærligt, som det kan blive. Tommelfinger-plektret sidder der endnu, og læbestiften er tværet ud af mikrofonen under koncerten.

Se billedet i lidt større format her

Læs hele GAFFAs store interview med Tina Dickow, hvor hun blandt andet fortæller om at kombinere sit nye liv som mor til to med sin travle musikerkarriere, i GAFFAs artikelsektion.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA