x

Ny Beatles-sang på vej?

Ny Beatles-sang på vej?

I midten af halvfemserne tog Paul McCartney, George Harrison og Ringo Starr fat i sangene "Free As A Bird" og "Real Love", der begge var skrevet og indspillet som demoer af John Lennon i 1977.

De tre Beatles-medlemmer gik i studiet med Jeff Lynne, og med Lennons originale indspilninger som fundament skabte de to nye Beatles-sange, der efterfølgende blev udsendt på de to første "Anthology"-plader.

Skal man tro den engelske avis Daily Express, skulle Paul McCartney nu have fundet endnu en Lennon-demo frem, som han gerne vil udsende som single.

Det drejer sig om sangen "Now And Then", som det faktisk var meningen, at de tre Beatler også skulle have arbejdet på midt i 90'erne, men efter sigende var Harrison ikke så klar på idéen.

Men nu har McCartney altså taget sangen op igen, og i følge avisens kilder planlægger han at indspille et vokalspor, hvor han synger harmonier over Lennons vokal.

Om sangen har McCartney selv sagt, at den kræver noget arbejde, men har et smukt vers. Om arbejdet så rent faktisk kommer til at resultere i endnu en Beatles-single, vil tiden vise.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA