x

Chat med Robert Plant

Chat med Robert Plant

I morgen tirsdag den 9. september klokken 15 dansk tid er der mulighed for at komme i kontakt med den 66-årige engelske sanger Robert Plant, som er mest kendt for det stilskabende 70'er-rockband Led Zeppelin. Det sociale medie Facebook har muliggjort, at du kan komme til at chatte med legenden. Du kan følge med her.

For nogle uger siden bragte vi nyheden, hvor Robert Plant giver smagsprøver på sit kommende album. Du kan se videoen, som stadig er tilgængelig. 

GAFFAs Henrik Friis har netop givet Robert Plant og hans nye band en flot karakter. Robert Plant And The Sensational Space Shifters helt nye album "Lullaby and … the Ceaseless Roar" får fem stjerner. Ligeledes fik koncerten i Odense i juni fem stjerner af Espen Strunk. Han skrev:

"Der er i sagens natur visse koncerter, man ser frem til med større entusiasme end andre. Og det skal i den sammenhæng ikke være nogen hemmelighed, at torsdag aftens eksklusive friluftskoncert med i dag 65-årige Robert Plant har været noteret som en af de vigtige i denne anmelders koncertkalender for denne sæson."

Hans nyeste album udkommer i dag, som nævnt med titlen: "Lullaby and … the Ceaseless Roar". Du kan høre nummmeret "Rainbow" fra albummet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA