Nyhed

Engelske hitmagere gæster København

Den britiske kvartet Bombay Bicycle Club indtager Danmarks hovedstad i november

Kvartetten Bombay Bicycle Club kommer fra London og spiller guitarbaseret indierock med elementer af elektronica, folk og world.

Siden debutpladen "I Had The Blues But I Shook Them Loose" fra 2009 har Bombay Bicycle Club over fire plader opbygget en støt voksende succes og popularitet. Kulminationen og det helt store gennembrud kom dog først i februar i år, hvor albummet "So Long, See You Tomorrow" strøg direkte ind på førstepladsen på den engelske albumliste.

Herhjemme var det albummet "A Different Kind Of Fix" og i særdeleshed singlen "Shuffle", der placerede Bombay Bicycle Clubs røde knappenål på det musikalske danmarkskort. Deres seneste koncert i København blev hurtigt opgraderet fra Lille til Store Vega, grundet stor efterspørgsel. GAFFAs anmelder Trine Jørck kvitterede for præstationen i Store Vega med fem stjerner. Hun gav bandet følgende ord med på vejen: "Bombay Bicycle Club forvandlede min kedelige grå februaraften til et sandt sansebombardement af farver, hvor den orange, det glade, det varme stod som den centrale del. Det glade bandt det skizofrene sammen i en helstøbt oplevelse i Store Vega."


I juni spillede gruppen på NorthSide i Aarhus som erstatning for St. Vincent, der måtte aflyse af logistiske årsager.

Denne gang får Amager Bio æren af at kunne præsentere de engelske indiekometer. Koncerten løber af staben den 23. november, og forsalget starter den 12. september.

Billetter kan erhverves via dette link


Hør Bombay Bicycle Club med singlen "Shuffle" herunder:

 

 

ANNONCE