x

Taylor Swift anklager kollega for sabotage

Taylor Swift anklager kollega for sabotage

Taylor Swifts netop udgivne sang hedder "Bad Blood", hvilket i sig selv ikke lyder som et positivt udgangspunkt. Den handler om en tidligere veninde, som nu er blevet til en fjende. Ud fra sangen og beskrivelsen af personen minder hun til forveksling om sangerinden Katy Perry. 

Taylor Swift fortæller i et interview til magasinet Rolling Stone, at hun har skrevet om en berømt sangerinde i nummeret, men navnet på denne person vil hun ikke røbe. Dermed står vi tilbage med spørgsmålet: hvem er Taylor Swifts fjende?

"I årevis var jeg aldrig sikker på, om denne sanger og jeg var venner eller ej," udtaler Swift og tilføjer: "Hun ville komme op til mig ved flere awards shows og sige noget, hvorefter hun gik igen, og jeg tænkte: 'er vi venner, eller har hun bare lige givet mig den værste fornærmelse i hele mit liv?'"

Sidste år påstod popstjernen Swift, at hendes mystiske fjende gjorde noget forfærdeligt. "Det handlede ikke engang om en fyr. Det har noget at gøre med mit arbejde. Dybest set forsøgte hun at sabotere hele min arena-tour. Hun forsøgte at hyre en masse mennesker, som ellers arbejdede for mig, og jeg tænkte bare: 'Åh, vi er regulære fjender'".

Ud fra den udtalelse har flere internetbrugere gættet på, at det var Katy Perry, som Taylor Swift hentyder til. De to popstjerner har begge haft en succesfuld karriere, men Katy Perry mener selv, at hun skiller sig ud fra de andre popstjerner, da hun ikke har behov for at vise sig nøgen. Det fortalte hun i et interview, GAFFA lavede med hende i starten af året, i forbindelse med at hun vandt GAFFA-Prisen som "Årets Internationale Kvindelige Kunstner" sidste år.

De to kvindelige artister har brugt de seneste år på award shows og har begge datet sangeren John Mayer. Og sidste år mistede Taylor Swift en af sine dansere til Katy Perry midt under Swifts tredje verdensturné "The Red Tour".

Den nye sang "Bad Blood" udkom i går, og Katy Perry tweetede efterfølgende: "Vær opmærksom på Regina George i fåreklæder". Regina George er navnet på den ondeste af pigerne i filmen "Mean Girls" fra 2004. Det kunne formentlig være en hentydning til Taylor Swift. Endnu har Swift ikke kommenteret dette.

Taylor Swift siger endvidere, at hun ikke har ønsket at gøre en pige-kamp ud af sangen, men at folk ud fra sangen skulle kunne identificere sig med at blive forrådt i deres liv.

"Bad Blood" medvirker på Swifts album "1989", der udkommer 27. oktober, er hendes femte album og er opkaldt efter hendes fødeår. Sangen er dog ikke en singleforløber, den første single er "Shake it Off", som udkom i sidste måned. Hør "Shake it Off" her: 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA