x

Chad Smith og Will Ferrell i ny drum-off?

Chad Smith og Will Ferrell i ny drum-off?

I maj gæstede Red Hot Chili Peppers' trommeslager Chad Smith og komiker/skuespiller Will Ferrell The Tonight Show With Jimmy Fallon, hvor de afviklede en længeventet drum-off. Iført matchende sorte læderjakker, Kiss-T-shirts, sneakers og blå kasketter satte Smith og Ferrell sig i sofaen for at fortælle historien om deres uvenskab til Fallon, hvorefter de indtog scenen og battlede på livet løs i, hvad der må være historiens mest omtalte trommerivalisering. Videoen er i øvrigt blevet set næsten 29 millioner gange på YouTube.

Nu er spørgsmålet så: Kommer der mere? Er de to kamphaner ved at planlægge en ny drum-off? Ifølge Loudwire er Smith i hvert fald klar til at vælte Ferrell ned fra den piedestal, han befinder sig på, efter han løb med sejren hos Fallon: "Will Ferrell påstår, at han kommer til Seattle den 19. september. Jeg vil vædde med, at manden kommer til at prale af sin angivelige drum-off sejr. Jeg bliver nok nødt til at være der, for at kalde hans bluff og afgøre det her en gang for alle. Den eneste måde, du kan være sikker på at det sker, er hvis du rent faktisk er til stede og oplever det med egne øjne."

Og det er ganske rigtigt, at Will Ferrell kommer til Seattle på netop den ovennævnte dato. Det gør han i forbindelse med sit specielle velgørenhedsarrangement "Approximately 90 Minutes With Will Ferrell And Some Other People…", der indsamler penge til organisationen "Cancer for College", som er den samme organisation, som Ferrell udpegede under den tidligere drum-off.

Både Smith og Ferrell har i øvrigt tidligere antydet, at hvis der kom endnu en drum-off, så skulle det involvere vores egen Lars Ulrich fra Metallica, men han er endnu ikke nævnt i teaseren for den kommende event.

Se den legendariske drum-off her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA