x

Hør Pharrells største hits

Hør Pharrells største hits

Kaster man et hurtigt blik på de seneste 10 års hitlister, er der især ét navn, man umuligt kommer uden om. Pharrell Williams. Den mand har haft en nærmest umenneskelig evne til altid at have fingeren på pulsen og ramme plet stort set hver eneste gang, han har indvilliget i et musikalsk samarbejde – eller som solist.

Karrieren startede for alvor i slut-90'erne efter et møde med Kelis, som gav Pharrell mulighed for at producere hendes debutplade "Kaleidoscope". Inden det havde den talentfulde knægt startet et samarbejde med co-producer Chad Hugo tilbage i 1992, og sammen gik de under navnet The Neptunes. De havde fingrene i store hits som Nellys "Hot in Herre" og Britney Spears' "I'm a Slave 4 U" samt "Boys". Efter det gik det kun én vej. Op!

"Drop it Like it's Hot" og "Beautiful" med Snoop Dogg, "Señorita" med Justin Timberlake, "Blurred Lines" med Robin Thicke, "Get Lucky" med Daft Punk, "Hollaback Girl" med Gwen Stefani. Alle er disse sange hvor Pharrell har drysset med sit stjernestøv. Og her er vel at mærke kun tale om singler. Skal man nævne alle de succesfulde fuldlængdealbums, hvor han har styret slagets gang som producer, så bliver vi ikke færdige i dag.

Så læn dig tilbage – eller snør danseskoene og nyd en perlerække af genistreger fra manden, der i morgen indtager Forum. WiMP har samlet dem alle lige her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA