x

Nyt fra Arctic Monkeys til foråret

Nyt fra Arctic Monkeys til foråret

Ifølge de seneste bulletiner udkommer Arctic Monkeys opfølger til sidste års massive succes "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not" allerede i løbet af foråret.

Til NME fortæller forsanger Alec Turner, hvordan numrene på det nye album afspejler de oplevelser, bandet har haft, siden tingene tog fart for et års tid siden:

"Vi startede med at få os et øvelokale, hvor vi forsøgte at skrive. Der var masser af stumper fra sidst, som vi forsøgte af sortere og organisere lidt. Sangene er meget anderledes end sidst. På første album lukkede vi os inde i the middle of nowhere, mens vi den her gang har været ude i røgen (the smoke), gået ud og den slags. Det tror jeg afspejles i sangene.”

"Med hensyn til lyden, så går de numre vi har indspillet til grænsen. Lidt som "From The Ritz To The Rubble" og "The View From The Afternoon" (fra debutalbummet red.). Vi har prøvet at få skabt nogle ordentlige rytmer – det virker som om, at der er en masse kedelige rytmer i rock. Vi har forsøgt at eksperimentere – det er lidt et farligt ord, men vi har forsøgt at skubbe grænserne."

"Jeg tror ikke, det nye materiale vil chokere folk – jeg tror ikke, der er nogen, der forventer, at vi laver det samme som på første album – nu med strygere. Det er hvad en masse bands gør, er det ikke? Det er vi ikke helt gamle nok til at gøre endnu".

Den tørre britiske humor er i hvert fald intakt hos knægtene fra Sheffield. GAFFA følger op, når der er nyt om det kommende album.

Arctic Monkeys hjemmeside

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA