x

Blender: Sharin Foo er hot

Blender: Sharin Foo er hot

Billede: Søren Solkær Starbird

Den ene frontfigur i The Raveonettes, Sharin Foo, er kommet i fornemt selskab. Det respekterede amerikanske musikmagasin Blender har kåret hende som en af de hotteste rock-chicks. Blandt de andre rockbabes finder vi pop-goth-kejserinden Amy Lee fra Evanescence, Courtney Love og Karen O. (fra The Yeah Yeah Yeahs), der kan lide at hælde øl ud over sig selv, for ikke at nævne Smashing Pumpkins’ Melissa Auf Der Maur, der elsker heste, sprut og at bande.

Om Sharin Foo skriver Blender, at ”hun kan lide sort romantik samt at besøge nogle imaginære halvtredsere, hvor en læderklædt Buddy Holly spiller Stratocaster med en springkniv. Vi glæder os til at høre det kommende pladeudspil fra Raveonettes, og om nyheden skulle have nogen indvirkning derpå.

Raveonettes kan i øvrigt opleves på Store Vega på lørdag den 13. januar, hvor de spiller til arrangementet ”Take-Off” med de engelske bands Kill The Young og Shitdisco og de to danske upcoming-grupper Port Largo og Snake and Jet’s Amazing Bullit Band. Og mon ikke Raveonettes her vil diske lidt op med numre fra deres kommende album, der ventes ude til sommer?

Listen over de hotte rock-chicks er – i vilkårlig rækkefølge – som følger:
Joan Jett
Maja Ivarsson (The Sounds)
Amy Lee
Regina Spektor
Karen O.
Courtney Love
Cat Power
Chantal Claret (Morningwood)
Liz Phair
Juliette Lewis
Melissa Auf Der Maur (Smashing Pumpkins og solist)
Amanda Palmer (Dresden Dolls)
Sharin Foo (The Raveonettes)
PJ Harvey
The Randies
Kelly O. (Dollyrots)
The Veronicas

Læs mere om pigerne hos Blender


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA