Nyhed

Se Barbara Moleko blive tændt af Rasmus Walter

I går var det Barbara Molekos tur til at være hovedperson i Toppen af Poppen, og Rasmus Walter tændte i den grad en erotisk reaktion hos sangerinden

De øvrige deltagere i TV2's cover-program Toppen af poppen følte formentlig lidt præstationsangst i gårsdagens program, eftersom den snart 28-årige Barbara Moleko har overrasket gang på gang i sine fortolkninger af deres sange.

Sangerinden Anne Dorte Michelsen lagde ud med at fortolke Molekos hit: "Kvinder og kanoner", hvor de mandlige deltagere var med til at skabe en stemning som kor. Det gav både grin og smil hos Barabara Moleko.

Anne Dorte Michelsen, kendt fra bandet Tøsedrengene, og de øvrige kunstnere blev slået omkuld for få uger af siden, da Barbara Moleko gav sin version af Tøsedrengenes sang "Indianer". Derfor havde Anne Dorte Michelsen i den grad noget at leve op til. Se, om du også får kuldegysninger af versionen her:

Også Wafande, som Moleko har kendt i ti år, gav en overraskelse, da Wafande valgte at synge en af hendes stille kærlighedshits, "Lykken er" med sin blide soulstemme.


- Jeg blev virkelig rørt, sagde hun i programmet og uddyber overfor tv2.dk:


"Wafandes version var bare mega nice. Jeg kan godt lide, når mænd bliver sårbare. Han sang helt lyst og fint, det var så lækkert."

Og det med mænd, der synger, viste hun også senere i programmet, at hun er meget begejstret for. Den sidste deltager, der skulle fortolke Moleko, var sangeren Rasmus Walter. Og det faldt lige i sangerindens smag med vel nok Molekos største hit "Dum for dig". Rasmus Walter gik i sit melankolske hjørne og tændte Barbara Moleko i mere end én forstand.

"Kæft, du er sexet, når du synger. Du fik mig til at føle mig som den der fuldstændig psykotisk forelskede lille teenagepige," var ordene fra Barbara Moleko.


Barbara Moleko spurgte efterfølgende Rasmus Walter, om han ikke kunne give hendes kæreste nogle tricks derhjemme. Se hendes reaktion her, og hvordan Rasmus Walter formår at tænde den smukke sangerinde:

ANNONCE