x

Hør Leonard Cohens nye album nu – en uge før udgivelsen

Hør Leonard Cohens nye album nu – en uge før udgivelsen

Det nye album fra Leonard Cohen, "Popular Problems", udkommer i virkeligheden først den 22. september – dagen efter Cohens 80 års fødselsdag – men nederst på siden kan de, som ikke kan vente lytte med på de spritnye sange allerede nu på WiMP.

Om det nye album bliver taget imod med et "hallelujah" af den verdensomspændende fanskare, vil tiden vise, men Leonard Cohens seneste udspil giver grund til høje forventninger. Albummet Old Ideas fra 2012 blev af GAFFAs Lars Löbner Jeppesen kvitteret for med fem stjerner under overskriften: "Kommandør Cohen begaver igen med endeløs dybde og indsigt".

Den canadiske digter, forfatter, sanger, sangskriver og kvindebedårer fortsætter altså med at forføre verden i sit melankolske og medrivende univers. Spørgsmålet er dog, om Popular Problems kan leve op til fordums styrke og albums som Songs of Leonard Cohen, Songs From a Room og andre pletskud. En ting er dog sikkert, ventetiden og de evindelige rygter om, at et nyt album skulle være på trapperne er nu slut. Den dybe, mørke, utilregnelige, geniale, melankolske sanger og sangskriver er nu klar til at indtage det musikalske verdensherredømme igen.

Torsdag den 18. september klokken 16-17.30 kan du i øvrigt opleve den mangeårige GAFFA-skribent og Cohen-ekspert Espen Strunk holde foredraget "Det knuste Hallelujah" på Hovedbiblioteket i Aarhus. Der er gratis adgang.

Hør albummet "Popular Problems" på WiMP


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA