x

Video: Villa, Volvo og Robyn

Video: Villa, Volvo og Robyn

Volvo benytter Robyns person, vokal og skønsang i forbindelse med ny reklame, som er en kampagne for en ny og mere miljøvenlig Volvo-udgave. Den nye kampagnevideo kan ses nederst på siden.

I videoen er Robyn klædt i miljørigtige grønne farver, fra jakke til neglelakken på hendes fingre. Hun sætter sig ind i en spritny Volvo og tænder bilens musikanlæg. Nummeret, der stille, men sikkert går i gang er "Monument", et nummer fra det nyligt udsendte album "Do It Again" af Röyksopp og Robyn.

Formålet med videoen og den nye kampagne er at lancere en Volvomodel, som ikke forurener miljøet. For at træde et skridt i den rigtige retning lancerer Volvo dermed "Drive-E", som er en ny generation af motorer med en kombination af høj ydeevne, lavt benzinforbrug og lav emission. Om Robyn kan løfte Volvos brand på samme måde som Jean-Claude Van Damme i spagat mellem to lastbiler, må tiden vise, men den svenske popsangerinde gør i videoen i hvert fald sit for at promovere den nye Volvo-kampagne.  

Albummet "Do It Again", hvor nummeret "Monument" stammer fra, har fået stor anmelderros. GAFFAs anmelder Michael José Gonzalez gav Norges elektrokonger og Sveriges popdronning fem stjerner for det nye album. Han gav dem følgende ord med på vejen: "Der er ingen tvivl om, at kemien mellem Torbjørn, Svein og Robyn er eminent, og sammen har de fremmanet en håndfuld sange, hvor mørke og melankoli smyger ind mellem tonerne i de tre kunstneres bastunge univers. Særligt "Monument" og næsten lige så lange, instrumentale "Inside The Idle Hour Club"sætter alt ind på langsomt og effektivt at opbygge stemninger snarere end ørehængere."

Se videoen for det nye samarbejde mellem Robyn og Volvo herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA