x

Apple hjælper U2-haters

Apple hjælper U2-haters

I sidste uge udkom U2 med albummet "Songs Of Innocence" gratis via Apple og iTunes – til glæde for nogle og til stor ærgrelse for andre. Hvis du nogensinde har købt noget i Apple-store, så ville albummet være dukket op på din computer. For perspektivet har en halv milliard mennesker kastet penge i Apple-store.

Rapperen Tyler, The Creator, er blandt dem, som har været kritiske, og i en række meldinger på Twitter sammenlignede han det at få albummet i sit iTunes-bibliotek uden at blive spurgt først med at vågne op med herpes.

Under et interview med sitet mashable.com taler bandets manager Guy Oseary direkte ud af posen og siger, at hvis man er utilfreds med den "gave", man er blevet tildelt, så kan man bare slette albummet. Det var dog ikke helt let at få løst, men nu har Apple opfyldt U2-haters' ønske med et "hjælpe-link", der viser, hvordan man fjerner albummet.

GAFFA samt vores læsere har været temmelig enige i forhold til anmeldelser af albummet "Songs of Innocence". GAFFAs Lars Löbner Jeppesen gav fire stjerner, mens læserne har givet lidt mere end tre stjerner i gennemsnit.

Lars Löbner Jeppesen har lidt blandede holdninger til albummet:

"Igennem hele bandets karriere har ambitionerne om at være de største været enorme. Sangene har ikke altid været til det, men armbevægelserne har så sandelig. På dette 13. album har bandet 11 så godt som flyveklare sange, der dog nok først viser deres sande styrke, når de bliver fremført live. For albummet er indspillet i syv forskellige studier, med fem producere og lige så mange mixere, og her melder talemåden om, at for mange kokke fordærver maden sig," skriver han.

Hør et uddrag fra albummets første nummer ""The Miracle (of Joey Ramone)" nedenfor: 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA