x

Hør Lady Gaga og Tony Bennetts spritnye duet

Hør Lady Gaga og Tony Bennetts spritnye duet

Lady Gaga og den 88-årige crooner Tony Bennett er klar med endnu en forsmag på deres kommende duetalbum, "Cheek To Cheek". Det nye udspil har en mere fremtrædende loungefeeling i forhold til deres fortolkning af Cole Porters "Anything Goes" og deres livlige version af "I Can't Give You Anything But Love", som også er udgivet.

"Den nye sang hedder "Nature Boy" og blev udarbejdet af Eden Ahbez i 1941, en byvandrende mand med langt hår," skriver Lady Gaga i et ud af mange tweets omkring sangen.

"Det var ikke før 1947, at sangen blev publiceret, selvom den blev skrevet i 1941 af Ahbez, som vandrede rundt i Los Angeles og spiste kun frugt. Det er bare så interessant. Denne sangskriver var en del af en subkultur af nomadehippier. Vi har forsøgt at kanalisere vores eget sigøjnerliv over i vores optræden og lyd," tweeter Lady Gaga omkring bevæggrunden for at synge netop "Nature Boy".

Lady Gaga og Tony Bennets duetalbum vil blive offentliggjort den 23. september og kan forudbestilles allerede nu igennem iTunes.   

Lady Gaga giver koncert i Jyske Bank Boxen 27. september, dog uden Tony Bennett.

Vurder selv, om makkerparret i den interessante samarbejdskonstellation kan sende dig tilbage til hippietiden, og om du lader dig imponere af deres nyeste udspil, herunder:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA