x

Snoop Dogg sviner homoseksuelle

Snoop Dogg sviner homoseksuelle

Snoop Dogg, Snoopzilla eller Snoop Lion har chokeret en hel del af sine fans efter homofobiske udtalelser omkring et billede af to homoseksuelle på Instagram.

Ifølge det amerikanske site Buzzfeed dukkede der et billede op på Snoop Dogs Instagramprofil i går aftes. Billedet stammede fra en anden persons Instagram-profil og portrætterede to mænd, der holdt om hinanden. Til billedet skrev Snoop Dogg følgende aggressive besked:

"U n ya boyfriend since U like Jumpn on my page disrespectn bitch boy go suck ya man n get off my line f.A.G."

Denne opdatering og kommentar til billedet blev efterfølgende delt og kommenteret på Twitter, men blev slettet en halv time senere. Det er stadig uvist, om Snoop Dogg postede billedet selv, eller om han er blevet hacket. Snoop Doggs talsmand har endnu ikke kommenteret kritikken.

Snoop Dogg har tidligere udtalt sig i mindre flatterende vendinger omkring homoseksualitet. Senest i et interview med The Guardian, hvor han ytrede, at homoseksualitet nok aldrig ville blive accepteret i det amerikanske rapmiljø. Da han blev spurgt til, om Frank Oceans åbenhed omkring fortidige forhold til mænd var et tegn på fremgang inden for rapmiljøet, svarede han følgende:

"Frank Ocean er ikke nogen rapper, han er sanger. Det er acceptabelt i sangverdenen, men jeg tror aldrig, det bliver accepteret i rapverdenen, fordi den verden er så maskulin."

Hvortil han tilføjede:

"Det er ligesom et fodboldhold. Du kan ikke være i et omklædningsrum fyldt med "Motherfucking tough-ass dudes" og så lige pludselig sige :'hey jeg kan rigtig godt lide dig,' du ved, det bliver hårdt.'"

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA