x

S!vas løber med nomineringsplads ved MTV EMA

S!vas løber med nomineringsplads ved MTV EMA

MTV har nu afsløret navnet på alle danske samt internationale musikkunstnere, som er nomineret til dette års MTV EMA, et stort årligt awardshow, der hylder musik fra hele jordkloden, og som i år sendes direkte fra Glasgow.

Der er fem nomineringspladser for "Best Danish Act". Og som noget helt særligt i år har MTV overladt seerne til at bestemme, hvem den femte og sidste danske artist i kategorien skal være. Og her var det S!vas, som vi kender for minialbummet og hittet med samme navn, "d.a.u.d.a.", der blev den heldige vinder.

Afstemningen om at få et "wildcard" foregik med hashtag på det sociale medie Twitter, og i kapløbet om den sidste plads var S!vas oppe imod stærke konkurrenter, nemlig MØ, TopGunn, Julias Moon, L.O.C. og Nik & Jay.

I øvrigt er de fire nominerede i den danske kategori, der blev bestemt af MTV inden seernes afstemning, Burhan G, Medina, Christopher og, som en overraskelse, debutanterne L.I.G.A.

Det er en meget glad S!vas, som udtaler:

"Da jeg fik af vide, at jeg havde fået et wildcard til at blive nomineret, og derefter så de andre kunstnere, som også havde fået et, tænkte jeg: det er umuligt for mig at vinde den, så lige nu føles det uvirkeligt. Men det er en dejlig følelse, og jeg føler, at jeg skylder denne her nominering til alle dem, der har været inde og stemme.

S!vas viser ydmyghed, når det kommer til at snakke om vinderchancerne og de øvrige konkurrenter:

"Jeg ved ikke, hvor store mine vinderchancer er iblandt kunstnere som Medina, Burhan G, Christopher og L.I.G.A., men bare dét at stå i samme kontekst som dem, er en kæmpe sejr for mig og resten af holdet. Tak." 

Hvis du vil hjælpe S!vas eller en af de andre nominerede til sejren, kan du afgive din stemme netop nu på dette link.

Hør S!vas' nummer "d.a.u.d.a" her:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA